Изборът на най-подходящ хранителен режим за всеки човек може да варира значително. Какво и по колко да се яде, това се определя най-вече според нашето здравословно състояние и двигателна ни активност.
https://wellnessplanet.bg/ДОБАВКИЗАЗДРАВЕ/АМИНОКИСИЛИНИ

????????????Едно обаче е сигурно - трябва да се приемат достатъчно храни, които са богати на незаменими аминокиселини. Наричани още есенциални, те са важни за поддържането на човешкото тяло и за нашето съществуване!!!
????????????Наричат се незаменими, защото нашият организъм не може да си ги създаде сам, а това означава, че можем да ги набавим единствено от храната, която консумираме. Хората, които спортуват активно, трудно могат да си набавят достатъчно от тях чрез храната, ето защо те много често ги приемат и под формата на хранителна добавка.
В онлайн магазина на WellnesPlanet BG се предлагат голям избор от различни видове аминокиселини на прах, а здравословният и умерен прием гарантира оптимално действие без странични ефекти.

Вредни ли са аминокиселините?
Лудост е да опишем аминокиселините като вредни или опасни, защото без тях ние не бихме могли да съществуваме. Независимо дали става въпрос за заменимите, които нашето тяло може да си произведе само, или незаменимите, които трябва да приемем с храната, тяхната роля за нас е толкова важна, че е трудно дори да си представим.
Приемани чрез храната, ние трудно можем да ги поемем в твърде голямо количество, ето защо те биват описвани като #напълно #безвредни. Ако обаче ги поемаме като хранителна добавка, ние трябва да следим стриктно за тяхното количество.

Верижноразклонените аминокиселини 2:1:1 BCAA Blast са много подходящи както за мъже, така и за жени, които искат орелефяване и изчистване на подкожните мазнини. Причината да са подходящи за жени е прецизното им съотношението, което не води до така начеченото напомпване и задържане на течности.

BCAA Blast е микс от аминокиселини с разклонена верига и глутамин, които оптимизират качественото възстановяване след тежки тренировки и физическо натоварване.
BCAA са преобладаващите аминокиселини в мускулната тъкан и обхващат между 50-90% от аминокиселините, които циркулират в кръвта.
BCAA са аминокиселините, които са с най-бърза усвояемост в тялото и спомагат до най-голяма степен за възстановяването на мускулатурата.

BCAA Blast съдържат верижно-разклонени аминокиселини в оптималното съотношение от 2:1:1 между леуцин, изолеуцин и валин, най-доказаното и работещо съчетание от BCAA.
За разлика от повече продукти на пазара, които предлагат неизгодни и безбожно скъпи BCAA на капсули или прахообразна форма, отличаваща се с крайно неприятния си вкус, BCAA Blast ще накара сетивата ви да почувстват съвсем ново преживяване с невероятните си вкусове, които ще ви доставят единствено запомнящо се удоволствие от любимата ви възстановителна напитка.
В съчетание с качеството на суровината и затвърдената ефективност на верижно-разклонените аминокиселини, BCAA Blastще отведе резултатите Ви до съвсем ново ниво, възможно най-високото за нашите клиенти!
Начин на използване: Приемайте 1 лъжичка (6,5 грама) разтворена в 250-400 мл вода. За оптимални резултати приемайте 1 доза преди и след тренировка, сутрин и между храненията.

https://wellnessplanet.bg/ДОБАВКИЗАЗДРАВЕ/АМИНОКИСИЛИНИ