Тази статия е за ЛИПОТРОПНИТЕ ФЕТ БЪРНЕРИ.
Те имат един голям плюс пред ТЕРМОГЕННИТЕ ФЕТБЪРНЕРИ и това е, че горят мазнини, дори, когято не спортуваме. За това са и една от предпочитаните групи добавки за изгаряне на мазнини, дори и от неспортуващите. (Lipotropic Fat Burner). Това е така, защото в тази група влизат вещества, които участват активно в обменните процеси на тялото, и по-специално на метаболизма на мазнините. В резулта на това, се подпомага транспорта и използването на мазнините в тялото като енергиен източник. Основната разлика на липотропните фет бърнъри от термогенните, е, че те не повишават телесната температура и кръвното налягане и не предизвикват безсъние. Те практически нямат странични ефекти, с изключение на редки случаи на индивидуална непоносимост, поради което се отбелязват като "по-меки". Как действат липотропните фетбърнъри и какво представляват? В състава на липотропните фет бърнъри влизат вещества, които се явяват важни агенти, способстващи нормалният обмен на липидите и холестерола в организма. Липотропните агенти стимулират извеждането на холестерола от черния дроб и използването на мазнините от тялото за енергия. Основната роля на липотропните вещества за организма, е да предпазват черния дроб от омазняване и да намалят натрупването на холестерол в кръвоносните съдове. Именно поради причина, тези вещества често се използват за лечение на заболявания на черния дроб, обмяната веществата и сърдечно-съдовата система. В спорта, липотропните агенти влизат в състава на различни фет бърнъри и добавки за стимулиране на изгарянето на мазнини, с цел отслабване и релеф. Като спортни добавки липотропните фет бърнъри най-често включват в състава си и други вещества подпомагащи метаболизма и изгарянето на мазнини, като: отделни аминокиселини, витамини, минерали, билкови екстракти и хормоноподобни вещества.
Такъв продукт е Herbal Burn на американска компания, предлагаща спортни и хранителни добавки. В Европа се предлага в 8 държави, като компанията непрестанно се разширява и подобрява своята гама продукти.
Herbal Burn е фетбърнър – създадени да топи мазнини, без да въздейства на нервната система, а на биохимични процеси в организма. Подходящ е за всеки, независимо спортуващ или не.
Какво съдържа Herbal Burn?
Хром пиколинат, алфа липоева киселина и билката гимнема силвестре, които намаляват високите нива на кръвната захар и опитимизират инсулиновата чувствителност. Така тялото се подготвя за интензивно изгаряне на мазнини;
Екстрактът от худия гордини и аминокиселината Л-тирозин, които подтискат вълчия апетит;
Л-карнитинът е признат стимулатор на сърдечната и чернодробната дейност и доставянето на мазнините в енергийните депа на клетките – митохондриите - където те се превръщат в енергия;
Екстракти от зелен чай, оолонг чай и червен пипер, които придават на продукта силен антиоксидантен ефект и ускоряват метаболизма, което допълнително усилва изгарянето на мазнините.
Подходящ ли е за вас Pure Nutrition Herbal Burn?
Усилвайки взаимно действието си, съставките на този суплемент не само намаляват теглото ви, но и допринасят за общото здраве на вашия организъм. Ако стимулантите, които са основата на термогенните фетбърнъри не ви понасят добре, значи липотропният клас е точно за вас.
www.wellnessplanet.bg >>КОНТРОЛ НА ТЕГЛО