Menu
Your Cart

ЛОКАЦИИ И ТРЕНИРОВКИ

ЛОКАЦИИ И ТРЕНИРОВКИ
TEAM TRAINING. LIFE CHANGING.

*Защо да посещавате груповите тренировки и защо те са толкова ефективни?

Wellness Planet Sport Club e фитнес общност, специализирана в иновативни, високоинтензивни групови тренировки, които са бързи, забавни и доказaнo ефективни, за максимално бързи резултати.

Груповите тренировки са популярна тенденция, която позволява на участниците да използват енергията на групата, както са и добър мотиватор да се представят по-добре в сравнение с хората около тях. Едно проучване установи, че 95 процента от тези, които са започнали програма за отслабване с приятели, са завършили програмата успешно, в сравнение със 76 процента, които са се справили с програмата сами. Други изследвания потвърждават, че тренировките в група, значително увеличава времето, прекарано в залата. 

Преди да започнем, попълни бланката за да ти помогнем в изборът на най-добра тренировка за теб. 


ΙΝΟVATION. MOTIVATION. RESULTS

Иновации: С неограничен брой упражнения, 3 различни вида тренировки в нашата база данни и 3-ма треньори, никога няма да имате същия клас два пъти!

Мотивация: Мотивацията и насърчението в едно групово начинание създава пулсинг, оптимистична среда, в която целите са изпълняват и надвишават. 

Резултати: Когато става въпрос за добра физическа форма и контрол на теглото, правилните тренировки, добавки и стратегиеското хранене е от жизненоважно значение. 

DO NOT JUST DO IT. #WELLNESSIT.

*Какво прави Wellness Planet Sport Club специално и любимо място?

  • Team Training, Life Changing: Екипътният манталитет на WellnessPlanet помага на членовете да трансформират своя начин на живот физически и психически, като същевременно насърчава растежа на общността и не-его отношението
  • Full Body Fit, Wellness Fit & Gymstick тренировките са специално проектирани да осигурят функционална тренировка за цялото тяло, като същевременно подобрява нивата на енергия, метаболизма, силата и издръжливостта.
  • Винаги, когато ти потрябва: малки групи, всеки ден в две зали със сплотен екип, работещ в синхрон и хармония.
  • Необходимост: положителното и зареждащо отношение на екипа, както и предизвикателствата, които подготвяме за нашите членове, правят изживяването повече от приятно, а влечението да се връщаш отново и отново на тези места - по-силно от теб. 
  • Подходящо за всеки, който е решил да предизвика себе си, независимо от ниво на подготовка, възраст или пол. Преди да започнем, всеки попълва бланка с необходимите за нас отговори, с които да създадем най-подходящата за вас програма. 
  • Оптимизация: не всеки може да си позволи индивидуална програма. Сегментирането на клиентите в самото начало позволява всеки да получи точно това от което има нужда.  
  • Предизвикателства и забавления: и какво от това, ако не е забавно и предизвикателно? Да поставиш предизвикателства пред теб е най-важно за напредъкът ти. Ако има някой, който те подтиква да изпълняваш предизвикателствата - успехът е сигурен. И докато в социалните мрежи предизвикателствата са в услуга на някой друг, тук каузата си ТИ, ТВОЕТО ЗДРАВЕ, ДОБРА ФОРМА, САМОЧУВСТВИЕ И БЛАГОПОЛУЧИЕ. И всичко това в една прекрасна приятелска, мотивираща и положителна атмосфера.


LIVING WELLNESS IS EVERYDAY LIFE*Wellness Planet - необходимост

Когато заговорим за здраве и тренировки, често чувам: "Да, така е, трябва да се погрижа за себе си, но нямам време. Приоритет е семейството ми или работата ми, често се появяват непредвидени ангажименти в работата или семейството, Multytasking, не съм достатъчно усведомен какво да правя, нямам време да чета по темата, неудобни са ми часовете на спорта, който искам да практикувам, неудобно ми е мястото на най-близката зала, след работа съм капнал, липсва подходящ за мен спорт, имам много ангажименти с децата и семейството", както й куп други обстоятелства. Те са причина заетите хора да пренебрегват здравето си и когато то "се обади" е твърде късно само за профилактика. Пренебрегването на грижата за здравето твърде дълго време може да доведе само до неудовлетворение, независимо от това колко престижната е професията Ви, колко пари правите или колко успешни мислите, че сте. Някой някога е казал, "забързаното съзнание създава забързания свят". Липсата на време за здравето Ви е състояние на Вашият ум. Време ще намерите, когато разберете, че това е MUST за благоденствието Ви - на Вас и Вашето семейство.Wellness е умението да балансирате тяло, ум и дух. Само тогава се чувстваме по-сигурни, издръжливи, енергични и удовлетворени от живота си, балансирани, свързани със себе си и другите. Wellness е всекидневна грижа за себе си, защото, ако Вие сте здрави и щастливи и хората около Вас ще са такива. Помислете си, ако Ваш близък или любим е болен, депресиран или нещастен...Вие страдате дори повече от него. Сега трябва вече да сте разбрали, че ако Вие сте болни или нещастни, много повече страдат и го изживяват хората около Вас. Така че, считайте Вашият Wellness за предпоставка за щастието на хората около Вас, а не е егоистично действие, в което лишавате Вашето семейство или любими хора от Вашето внимание и присъствие.