Menu
Your Cart

WELLNESS PRO / ИЗГОТВЯНЕ И ПРОСЛЕДЯВАНЕ НА ПРОГРАМИ

Когато заговорим за здраве, често чувам: "Да, така е, трябва да се погрижа за себе си, но нямам време. Приоритет е семейството ми или работата ми, често се появяват непредвидени ангажименти в работата или семейството, Multytasking, не съм достатъчно усведомен какво да правя, нямам време да чета по темата, неудобни са ми часовете на спорта, който искам да практикувам, неудобно ми е мястото на най-близката зала, след работа съм капнал, липсва подходящ за мен спорт, имам много ангажименти с децата и семейството", както й куп други обстоятелства. Те са причина заетите хора да пренебрегват здравето си и когато то "се обади" е твърде късно само за профилактика. Пренебрегването на грижата за здравето твърде дълго време може да доведе само до неудовлетворение, независимо от това колко престижната е професията Ви, колко пари правите или колко успешни мислите, че сте.
Някой някога е казал, "забързаното съзнание създава забързания свят". Липсата на време за здравето Ви е състояние на Вашият ум. Време ще намерите, когато разберете, че това е MUST за благоденствието Ви - на Вас и Вашето семейство.

Wellness е умението да балансирате тяло, ум и дух. Само тогава се чувстваме по-сигурни, издръжливи, енергични и удовлетворени от живота си, балансирани, свързани със себе си и другите. 

Wellness е всекидневна грижа за себе си, защото, ако Вие сте здрави и щастливи и хората около Вас ще са такива. Помислете си, ако Ваш близък или любим е болен, депресиран или нещастен...Вие страдате дори повече от него. Сега трябва вече да сте разбрали, че ако Вие сте болни или нещастни, много повече страдат и го изживяват хората около Вас. Така че, считайте Вашият Wellness за предпоставка за щастието на хората около Вас, а не е егоистично действие, в което лишавате Вашето семейство или любими хора от Вашето внимание и присъствие. Често ние хората се съсредоточаваме в нещото, в което сме мотивирани да постигнем успех и влагаме по-голямата част от времето и енергията си там. Ако това ни се случва, обаче, рискуваме да оставим другите аспекти в живота ни неразгърнати. Това е особено често срещано сред хора, постигащи високите резултати в работата си.

За да е настроен часовникът ни във всеки един аспект в живота, е необходимо да имаме план. Изготвянето на план е строго индивидуално. 

Успешните хора, имат план и стратегия за всичко, което вършат. Когато не са компетентни в дадена област или нямат достатъчно време да станат експерти в определена област, те наемат експерти за изготвянето на плана и стратегията.


Можете да изберете пакета WellnessFit или само една от програмите: тренировачна, хранителна програма, стратегическо хранене, стратегически прием на добавки. 
АВТОМАТ ЗА ТРАПЕЗНА ВОДА МОРИОН (ПРЕЧИСТВАНЕ С ОБРАТНА ОСМОЗА)Получете питейна вода премиум качество от обикновена водопроводна вода във вашата кухняСистемата за пречистване на вода Аквафор DWM-101S (Морион) премахва всички вредни примеси от водопроводната вода, без значение от качеството, правейки ..
569.50лв.
без ДДС:569.50лв.
Компактен филтър за пречистване на вода ТОПАЗ Компактен филтър за пречистване на вода ТОПАЗ
Най-продаван
ТОПАЗ Аквафор Топаз е един от най-компактните филтри на Аквафор, който е особено актуален за малограбитни кухни. Неговият необичаен и стилен дизайн не е единственото преимущество.Въпреки малките си размери, Топаз осигурява високачествена питейна вода. Филтърът надеждно и ефекетивно премахва активен ..
29.00лв.
без ДДС:29.00лв.
МОДЕРН Аквафор Модерн е компактен филтър със съвременен и стилен дизайн като надеждно пречиства от вредни примеси.Модерн разполага с максималната производителност, позволена за този тип продукти. Включва се към крана, само когато е необходимо.Уникалните технологии на Аквафор осигуряват най-висо..
98.70лв.
без ДДС:98.70лв.
АКВАФОР КРИСТАЛ ЕКО ·         Защита от бактерии и паразити: водата може да се консумира без преваряване·         Безопасна вода за деца, хора, страдащи от алергии и възрастни хора·     &nbs..
179.50лв.
без ДДС:179.50лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)