Menu
Your Cart

Healthy Bar / функционални и здравосковни храни

Healthy Bar / функционални и здравосковни храни

Здравословни и функционални храни за всеки ден

Прекрасно е да се храним само с необработени храни, отглеждани без всякакви пестициди, но не винаги е възможно това. Тогава, на помощ идват функционалните храни. 

Като функционални или обработени храни се класифицират тези, които осигуряват допълнителни хранителни вещества - витамини и минерали, сравнени с конвенционалните храни.

Обработените храни могат да съдържат по-големи количества полезни фитохимикали, бактерии и други нутриенти, които не се съдържат в необработената храна.

В повечето случаи се обработват храни, които са част от ежедневното ни меню. Например готварската сол се обогатява с йод, зърната се обогатяват с желязо и витамини B. Портокаловият сок се обогатява с още витамин C и калций, а млякото с допълнителни количества калций.

Функционалните храни се получават чрез промяна в начина на производството им. Например яйцата, обогатени с омега-3-мастни киселини са от кокошки, чиято диета е съобразена с целта.


.product-description {max-width:500px} Какво представлява Beef Bar на Pure Nutrition? Джъркитата са вероятно най-популярната храна за подхапване сред активно трениращите, заради богатото съдържание на протеини, но не всички телешки джъркита и барове са еднакви. Всъщно..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
.product-description {max-width:500px} Beef Jerky от Pure Nutrition е идеалното високо протеиново хапване за спортисти!   Малко хора знаят, че индианците са изобретили Jerky. Те нарязвали биволско месо на тънки ивици, след това го изсушавали благодарение на горещото ..
5.00лв.
без ДДС:5.00лв.
.product-description {max-width:500px} Високо съдържание на протеин Високо съдържание на фибри Ниско съдържание на захар Разнообразие от 12 страхотни вкуса Приветстваме ви да се насладите на  страхотните здравословни протеинови барове. XL Protein Bar са с н..
3.60лв.
без ДДС:3.60лв.
.product-description {max-width:500px} OAT BAR от Pure Nutrition е вкусен и засищащ 120 грамов овесен бар, който се предлага в 10 уникални вкуса. Как OAT BAR от Pure Nutrition ще се превърне в незаменима част от вашето ежедневие ? Наличието на голямо количество..
2.20лв.
без ДДС:2.20лв.
.product-description {max-width:500px} Новата здравословна и вкусна серия на Pure Nutrition вече е тук! Живеейки във време на преработени и некачествени храни, често забравяме, че на пазара има и други -здравословни, качествени, истински.... Протеиновото фъстъчено мас..
18.00лв.
без ДДС:18.00лв.
.product-description {max-width:500px} Ново поколение растителен протеин от най-висок клас – PLANT PROTEIN oт Pure Nutrition! 6 типа растителен протеин С добавени ензими и пробиотици за по-добро усвояване Перфектен вкус и лесна разтворимост Подходящ за вегани..
100.00лв.
без ДДС:100.00лв.
  								PURE NUTRITION - PLANT PROTEIN - NATURAL CHOCOLATE - 454 g
Най-продаван
.product-description {max-width:500px} Ново поколение растителен протеин от най-висок клас – PLANT PROTEIN oт Pure Nutrition! 6 типа растителен протеин С добавени ензими и пробиотици за по-добро усвояване Перфектен вкус и лесна разтворимост Подходящ за вегани..
30.00лв.
без ДДС:30.00лв.
.product-description {max-width:500px} Pork Jerky от Pure Nutrition е идеалното високо протеиново хапване за спортисти!   Малко хора знаят, че индианците са изобретили Jerky. Те нарязвали биволско месо на тънки ивици, след това го изсушавали благодарение на горещото ..
4.50лв.
без ДДС:4.50лв.
.product-description {max-width:500px} Protein Bread – Протеинов хляб – Идеален източник на енергия и белтъчини Здравословното и балансирано хранене вече не изключва хляба! Новият протеинов хляб от Pure Nutrition е приготвен от специална смес, съдържаща: Пълноз..
4.20лв.
без ДДС:4.20лв.
.product-description {max-width:500px} Pure Nutrition Protein Creme Насладете се на новия уникално вкусен протеинов крем с вкус на бял шоколад и шам фъстък!  Protein Creme White Choco Pistachio от Pure Nutrition e с: високо съдържание на протеин - 19 г ниск..
13.00лв.
без ДДС:13.00лв.
.product-description {max-width:500px} Какво представляват Lean Beef Protein Sticks на Pure Nutrition? Lean Beef Protein Sticks на Pure Nutrition са вкусен високопротеинов снак, създаден специално за активните хора и фитнес ентусиастите. Произведени от висококачествен..
4.20лв.
без ДДС:4.20лв.
.product-description {max-width:500px} Какво представляват Lean Pork Protein Sticks на Pure Nutrition? Lean Pork Protein Sticks на Pure Nutrition са вкусен високопротеинов снак, създаден специално за активните хора и фитнес ентусиастите. Произведени от висококачествен..
4.20лв.
без ДДС:4.20лв.
Показва 1 до 12 от 38 (4 страници)