Menu
Your Cart

ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО ОТВЪТРЕ

ГРИЖА ЗА ЗДРАВЕТО ОТВЪТРЕ

Поръчай продукт, като пишеш в контактната форма /Контакти/. Както предписването на антибиотик, така и употребата на хранителни добавки е необходимо да се съгласува със специалист. Пишете ми на контактната форма и ще ви консултираме онлайн или ако е необходимо да направим индивидуална среща, ще уговорим час с вас.

L-Proline 500 МГ - 120 Капсули L-Proline 500 МГ - 120 Капсули
Нов
Brand: Now
Пролин (Proline) е заменима аминокиселина, която участва в производството на колагенКолагенът е градивен протеин, който присъства в съединителната тъкан, сухожилията, ставите, костите и васкулатурата (вени и артерии). При прием на Proline е добре да се увеличи и приема на витамин C, тъй като той уве..
45.00лв.
без ДДС:45.00лв.
Цялостно здраве и красота N-Acetyl L-Cysteine - 60 Таблетки за 2 месеца Цялостно здраве и красота N-Acetyl L-Cysteine - 60 Таблетки за 2 месеца
Нов
Brand: Prozis
N-Acetyl L-CysteineСъдържа бета-каротенСтруктурира косата, кожата и ноктитеПодпомага формирането на колаген Какво представлява L-Cysteine (Цистеин)Cysteine е заменима аминокиселина, която се съдържа в протеина бета-кератин, който е основен структурен елемент за формирането на косата, ноктите и кожат..
23.00лв.
без ДДС:23.00лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)