Menu
Your Cart

За създателя

ivelina


Казвам се Ивелина Енчева, на 40 години съм, щастливо омъжена, майка на 11 годишен син. Прекарала съм 15 додини в корпоративния бизнес, над 10 от които на високи мениджърски позиции. Началото на 2018г. създадох Wellness Planet. Думите, които най-правилно ме описват в работата ми са революционер, професионалист с поглед в бъдещето, развиваща се постоянно, резултато-ориентирана, мотиватор и човек, на който му доставя удоволствие да развива потенциала на другите и да подобрява представянето им. 

(Към днешна дата притежавам освен спортен и wellness клуб WellnessPlanet, също така и училище за деца, стартирал проект началотона 2020г.) 

Докато достигна до тук да напиша това, обаче, съм преминала през много етапи. Те ме накараха да осъзная, че здравето е най-важното нещо в живота. И че, то, здравето, е наша лична отговорност. Менталното и физическото здраве вървят ръка за ръка и реалните ползи от грижите за тях идват с напредване на възрастта. Естетическите ползи са само част от процеса! Зад успеха и реализирането на целите на всеки, стоят основни стълбове, които важат за всичко, което искаме да постигнем: дисциплина, търпение, постоянство и постоянно надграждане! И разбира се БАЛАНС, който е в основата!
Аз съм пример за това, че перипетиите ни надграждат и трябва да гледаме на тях не като пречка, а като трамплин. Всяко нещо идва в живота за да ни научи на нещо друго, да ни накара да се вгледаме в себе си и да започнем промяната от себе си.

Винаги съм обичала спорта и го практикувам цял живот, но задълбочих в познанията за него още през пубертета, в следствие на травматични събития, които доведоха до хранително разстройство или така нареченото емоционално хранене, период в живота ми, в който качвах и свалях по 10-20 кг и в който бях с 50% по-тежка от нормалното за мен. Вторият много тежък момент за мен бе откриване на астма на детето ми, което пък ме насочи към изучаване на човешката психология! Никога не се оставям на течението, за това и двата въпроса успях да реша бързо и ефективно.
Тези две събития в живота ми ме накараха да се задълбоча по темата със здравето, като се вгледам първо във себе си и започна трансформацията първо от себе си, а след това и на хората около мен.
От тогава минаха над 10 години и аз продължавам да уча и да се развивам всеки ден, защото светът е динамичен и всичко се променя много бързо. Храната не е същите, културата на хранене и живеене не е същата, проблемите са нови!
Със сигурност никога няма да спра да се развивам и да уча, за да бъда максимално полезна на хората! Обожавам да опитвам нови методи за усъвършенстване на натурална изградена физика, обожавам да се надграждам, да научавам новости за здравето, както фичическо, така и ментално, да изучавам и анализирам навиците и мисленето на успелите!
Основна моя силна черта е да откривам силните черти в хората, да ги мотивирам да вярват повече в себе си, да подобряват резултатите си и представянето си и да успяват в целите си! А моята крайна цел е здраве, добра форма, личностно развитие и личностно удовлетворение от това което сте, без да продавате и предавате себе си, ценностната си система и вярванията си.


Голяма част от жените се притесяват да отидат на фитнес сами, защото не са в достатъчно добра форма, скучно им е сами, не знаят какво да правят или персонален фитнес инструктор е непосилно за тях от финансова гледна точка. Тук на помощ идват груповите фитнес тренировки за жени, които се извършват от квалифициран инструктор и в които сте част от изградената от всички трениращи общност, среда, която има същите цели, притеснения и мислене като теб. 

Wellness Planet е специализиран в групови фитнес тренировки, които се осъществяват с ластици, или с фитнес уред или със собстено тегло, в микс от 3 фитнес стила: HIIT, Functional Training and BodyBuilding, силно профилиран към жени, за изграждане на симетрично, стегнато и женствено тяло. Включвайки към тренировките и хранителни добавки, детокс процедури и препоръки за балансирано и здравословно хранене за жени, считам, че с екипът създаваме Women LifeStyle Training. 


Нарастващото търсене на услугите свързани със здраве се дължи на промени в обществото и начина на живот. Все повече хора, компании и предприятията осъзнават, че инвестирането в здравето и благосъстоянието на тях и/или техните служители дава най-добрата дългосрочна възвръщаемост на инвестициите. А рекламата чрез спортни събития, спортисти, треньори или израснали и успели личности им дава много по-голяма резултатност, възвращаемост и допълнителна стойност.
В отговор на тази нужда, предлагам Badge Programe за служители на компании, които инвестират в здравето и визията си - своята или на техните служители, в следствие на което подобряват благосъстоянието си. Процеса се изразява в трайни промени, съобразени с ценностите на клиента, които насърчават здравето, добрия външен вид и вътрешната хармония и по този начин засилват общото благосъстояние на клиента. В хода на своята работа показвам безусловно и положително отношение към своите клиенти и вяра в способността им за промяна.


Работя с екип от професионалисти, всеки един от тях добър в сферата си.