Menu
Your Cart

За нас

ivelina

Екип: 


Ивелина Енчева, на 38 години съм, щастливо омъжена, майка на 10 годишен син. Думите, които най-правилно ме описват в работата ми са революционер, професионалист с поглед в бъдещето, развиваща се постоянно, резултато-ориентирана, мотиватор и човек, на който му доставя удоволствие да развива потенциала на другите и да подобрява представянето им. 
Докато достигна до тук да напиша това, обаче, съм преминала през много трудности. Те ме накараха да осъзная, че здравето е най-важното нещо в живота. И че, то, здравето, е наша лична отговорност. Менталното и физическото здраве вървят ръка за ръка и реалните ползи от грижите за тях идват с напредване на възрастта. Естетическите ползи са само част от процеса! Зад успеха и реализирането на целите на всеки, стоят основни стълбове, които важат за всичко, което искаме да постигнем: дисциплина, търпение, постоянство и постоянно надграждане! И разбира се БАЛАНС, който е в основата!
Аз съм пример за това, че перипетиите ни надграждат и трябва да гледаме на тях не като пречка, а като трамплин. Всяко нещо идва в живота за да ни научи на нещо друго, да ни накара да се вгледаме в себе си и да започнем промяната от себе си.
Винаги съм обичала спорта и го практикувам цял живот, но задълбочих в познанията за него още през пубертета, в следствие на травматични събития, които доведоха до хранително разстройство или така нареченото емоционално хранене, период в живота ми, в който качвах и свалях по 10-20 кг и в който бях с 50% по-тежка от нормалното за мен. Вторият много тежък момент за мен бе откриване на астма на детето ми, което пък ме насочи към изучаване на човешката психология! Никога не се оставям на течението, за това и двата въпроса успях да реша бързо и ефективно.
Тези две събития в живота ми ме накараха да се задълбоча по темата със здравето, като се вгледам първо във себе си и започна трансформацията първо от себе си, а след това и на хората около мен.
От тогава мина много време и аз продължавам да уча и да се развивам всеки ден, защото светът е динамичен и всичко се променя много бързо. Храната не е същите, културата на хранене и живеене не е същата, проблемите са нови!
Със сигурност никога няма да спра да се развивам и да уча, за да бъда максимално полезна на хората! Обожавам да опитвам нови методи за усъвършенстване на натурална изградена физика, обожавам да се надграждам, да научавам новости за здравето, както фичическо, така и ментално, да изучавам и анализирам навиците и мисленето на успелте!
Основна моя силна черта е да откривам силните черти в хората, да ги мотивирам да вярват повече в себе си, да подобряват резултатите си и представянето си и да успяват в целите си! А моята крайна цел е здраве, добра форма, личностно развитие и личностно удовлетворение от това което сте, без да продавате и предавате себе си, ценностната си система и вярванията си.

Към днешна дата имам спортен клуб WellnessPlanet Sport Club, както й самата аз провеждам иновативни Групови Тренировки с ластици Full Body Fit, които всеки път са абсолютно различни и се осъществяват с ластици, или с фитнес уред или със собстено тегло, в микс от 3 фитнес стила: HIIT, Functional Training and BodyBuilding, силно профилиран към жени, за изграждане на симетрично, стегнато и женствено тяло. Включвайки към тренировките и хранителни добавки и препоръки за балансирано и здравословно хранене за жени, считам, че с екипът създаваме Women LifeStyle Training. 


Голяма част от жените се притесяват да отидат на фитнес сами, защото не са в достатъчно добра форма, скучно им е сами, не знаят какво да правят или персонален фитнес инструктор е непосилно за тях от финансова гледна точка. Тук на помощ идват груповите фитнес тренировки за жени, които се извършват от квалифициран инструктор и в които сте част от изградената от всички трениращи общност, среда, която има същите цели, притеснения и мислене като теб. 
Но как групова фитнес тренировка? Осъществяването й е възможно да се реализира, благодарение на иновативен, функционален и ефективен фитнес уред Gymstick(вносител за България Gymstick Bulgaria), който се състои от олекотен лост с ластици, с които се натоварва пълноценно всяка част от тялото. Gymstick е фитнес стик, който позволява да се постигне почти неограничен брой упражнения за всеки един мускул. Gymstick се използва за тренировки на цялото тяло, както в индивидуални, така и в групови сесии, а неговата ефективност се осигурява oт неограниченото разнообразие от възможни движения и от лекотата на използване. Gymstick е лесен за използване стик, и подходящ за всеки, който има желание да постигне добра физическа форма. Нещо повече, той позволява да се тренират всички мускули на тялото! 
В тренировката добавям и ластици и леки тежести, преплетени в 3 фитнес стила, разделена на 2 групи мускули в два отделни дни, което я прави съвършеното предизвикателство за трениращите. Тренировката за горна част на тялото съчетава боди билдинг прийоми и функционални упражнения за повдигнат бюст, изправена стойка и рамене и стегнати ръце. Тренировката за долна част съчетава елементи на високо интензивна интервална тренировка (HIIT) и функционална тренировка - за изгаряне на подкожните мазнини, повдигане на седалище и оформяне на бедра и талия, с упражнения, предизвикващи издължаване на мускулните влакна. 
Сливането на тези 3 концепции води до неограничени като вариации 60-минутни тренировъчни преживявания. Тази комбинация от интервални, сърдечносъдови и силови тренировки е доказано най-ефективният метод за тренировка за изгаряне на мазнини и изграждане на чиста мускулна маса.
Разнообразието кара трениращите да бъдат непрекъснато предизвиквани, нетърпеливи да тренират и да са се забавляват. Забавляваме се, защото всички заедно създадохме една общност, която всеки чувства като своя и се чувства спокоен да е в нея.
В резултат от редовното посещение на тренировките, Вие ще изгорите излишните мазнини, ще тонизирате тялото си, ще забързате метаболизма, ще стегнете и оформите вашата мускулатура и ще изградите красива, стегната и симетрична фигура. 
Тренировката е с продължителност 60 минути и е подходяща за всяка жена, независимо от моментната физическа форма, подготовка и възраст.
Основни характеристики на груповите тренировки:
-подобрява мускулния баланс;
-подобрява мускулната сила и издръжливост;
-подобрява контрола и координацията на движенията;
-идеален за тонизиране и загуба на мазнини;
-подобрява обмяната на веществата и стимулира 
-оксигенацията и кръвообращението
-квалифициран фитнес инструктор
-част от общност, която те подкрепя и има същите цели като теб @Gymstick Girls Sofia

Нарастващото търсене на услугите свързани със здраве се дължи на промени в обществото и начина на живот. Все повече хора, компании и предприятията осъзнават, че инвестирането в здравето и благосъстоянието на тях и/или техните служители дава най-добрата дългосрочна възвръщаемост на инвестициите. А рекламата чрез спортни събития, спортисти, треньори или израснали и успели личности им дава много по-голяма резултатност, възвращаемост и допълнителна стойност.
В отговор на тази нужда, предлагам корпоративни услуги в две направления:
- Badge Programe за служители на компании, които инвестират в здравето и визията си - своята или на техните служители, в следствие на което подобряват благосъстоянието си. Процеса се изразява в трайни промени, съобразени с ценностите на клиента, които насърчават здравето, добрия външен вид и вътрешната хармония и по този начин засилват общото благосъстояние на клиента. В хода на своята работа показвам безусловно и положително отношение към своите клиенти и вяра в способността им за промяна.
- Второто направление в работата ми е PR и фирмено позициониране чрез спортни събития и туризъм събития от огромен мащаб /300-1500 човека/, организирани съвместно с водеща туристическа агенция в България. PR и позициониране на гореизброените продукти в медии.


Работя с екип от професионалисти, всеки един от тях добър в сферата си.