Menu
Your Cart

Агентска Програма - Стани партньор на Wellness Planet

Агентска Програма - Стани партньор на Wellness Planet

Партнирайте си с НАЙ-ГОЛАМАТА и НАЙ-БЪРЗО РАЗРАСТВАЩАТА СЕ индустрия в света. 
Искате да се занимавате с нещо, което е свързано със здраве и благоденствие за самите Вас? Искате да сте в полза на обществото и да извършвате високо стойностни действия в тази насока? Искате да увеличите или контролирате приходите си? Умеете да продавате? Искате да работите от вкъщи или имате само 1 час свободен? 

Имаш възможността да станете партньор на Wellness Planet!


Тук Вие съдействате на хората да живеят един по-информиран, по-здравословен и по-качествен и осъзнат живот, докато пестят време и пари като копуват правилните добавки и продукти за тях, пестя време да се лутат в намирането на правилната тренировка за желания от тях резултат имат правилното решение за техен проблем. Тук те печелят най-важното ЗДРАВЕ и ВРЕМЕ за да вървят по стълбичката нагоре за реализиране на техните лични и професионални цели. 


Всички агенти на Wellness Planet посещават специализиран курс, който предлага професионално обучение и гарантира бърз и лесен старт в сферата на продажбите. Междувременно нашият екип за работа с Агенти ще Ви съдейства, ако имате затруднения или запитвания.

Няма добавени продукти в тази категория.