Menu
Your Cart

Развивай бизнесът си

Развивай бизнесът си

Ако произвеждате или сте вносител на продукт или услуга свързан със здраве, спорт, wellness и търсите успешни партньори и платформи за продажбата им, нашият екип е насреща. 

Продуктите се раглеждат и след одобрението от страна на екипът ни се представят в сайта. 

Има два варианта за представяне на продукта: 1/ поставянето в платформата и продажба от агентите или 2/използването на инфлуенсъри. 

Защо да използвам инфлуенсъри? 

Днешните младежи, и не само младежи, не гледат телевизия, не слушат радио, не четат вестници и списания.

Те са на телефоните си. Комуникациите им се движат В тях. Ако нещо го няма във Facebook, Instagram и Youtube, значи го няма изобщо на света. 

Ако ние преди се запасявахме с консерви, за да имаме за черни дни, сега wi-fi и мегабайтите на максимална скорост са Мега по-важни. Приоритетите и начинът на живот се измениха само за един четвърт век. 

Борбата в момента на пазара е за това, как вниманието на младежите да се задържи. Ако се опитваш да впечатлиш жена, която харесва ПОП, няма да я заведеш на РОК концерт предполагам. Ако всички младежи са в инстаграм и Youtube, начинът да задържиш вниманието им е с инфлуенсъри и блогъри - млади хора, които си служат със социалните медии, както ние си служехме с топката.

Клча на моят успех е в това, че владея двата езика: този на инфлуенсърите и този на корпоративния свят. 15 години на високи мениджърски позиции в големи търговски компании са ключът на бързото разрастване на съществуващият ми бизнес, свързан със стотици млади хора, които са постоянно в социалните мрежи и постоянно постват снимки в тях. Избрани наемам в проектите си с компании за да почнат да печелят от постванията си. А най-хубавото е че не е необходимо да имат опит - защото текстовете се измислят от екипа на Wellness Planet, другото - те го правят по-добре от дипломирани артисти и режисьори. 

Ролята и значението на блоговете и социалните медии за формиране на обществени нагласи у нас все повече бива оценявана подобаващо, както от специалистите по комуникации, така и от клиентите. Има обаче още много какво да бъде направено в тази посока. Разковничето на добрите отношения между блогъри/социални медии и марки се състои в това блогарите/инфлуенсърите да представят марките с подходящи текстове, съответстващи на политиката на компанията, уважение, добро лично отношение и много искреност в комуникацията. 
Разполагаме с голям набор от инфлиенсъри, които можете да използвате за достигане до нова таргет група, да доддържате вниманието на вече съществуващи клиенти, да позиционирате нов продукт в съществуваща или нова таргет груапа.
За повече информация: 0887865003.

Няма добавени продукти в тази категория.