Menu
Your Cart

КОРПОРАТИВНИ УСЛУГИ

КОРПОРАТИВНИ УСЛУГИ

Нарастващото търсене на услугите свързани със здраве се дължи на промени в обществото и начина на живот. Все повече хора, компании и предприятията осъзнават, че инвестирането в здравето и благосъстоянието на тях и/или техните служители дава най-добрата дългосрочна възвръщаемост на инвестициите. А рекламата чрез спортни събития, спортисти, треньори или израстнали и успели личности им дава много по-голама резултатност, възвращаемост и допълнителна стойност. 
В отговор на тази нужда, предлагам услуги в две направления: 
1. Здравни програми, както индивидуално с хора, така и с групи или компании, които инвестират в здравето и визията си - своята и на техните служители, в следствие на което подобряват благосъстоянието си. Процеса се изразява в трайни промени, съобразени с ценностите на клиента, които насърчават здравето, добрия външен вид и вътрешната хармония и по този начин засилват общото благосъстояние на клиента. В хода на своята работа показвам безусловно и положително отношение към своите клиенти и вяра в способността им за промяна.
2. Второто направление в работата ми е позициониране на брандове, компании, чрез спортни и туризъм събития. Реклама на продукти, брандове за здраве, спорт, красота и забавление в спортни и развлекателни събития от огромен мащаб /300-500 човека/, организирани съвместно с водеща туристическа агенция в България. PR и позициониране на гореизброените продукти в социалните медии. 

PR чрез спортни и entertainment събития и туризъм-събития. Реклама на продукти в мащабни спортни и развлекателни събития /300-1500 човека/, организирани съвместно с водеща туристическа агенция в България. 

Създаване на фирмени събития. 

Преференциални цени за пакети за почивки на служители, както и събития с цел възстановяване от стреса на работното място. 

Цялостни wellness програми на преференциални цени.​