Menu
Your Cart

FullBodyFit

FullBodyFit


Ивелина Енева Full Body Fit

FullBodyFit е Интензивни Интервални Групови Тренировки с Gymstick, ластици, леки тежести и собстено тегло, в микс от 3 фитнес стила: HIIT, Functional Training and BodyBuilding, силно профилиран към жени, за изграждане на симетрично, стегнато и женствено тяло. Включвайки към тренировките и хранителни добавки и препоръки за балансирано и здравословно хранене за жени, считам, че с екипът създаваме Women LifeStyle Training.

Защо е толкова харесвана и посещавана FullBodyFit? Голяма част от жените се притесяват да отидат на фитнес сами, защото не са в достатъчно добра форма, скучно им е сами, не знаят какво да правят или персонален фитнес инструктор е непосилно за тях от финансова гледна точка. Тук на помощ идват груповите фитнес тренировки за жени, които се извършват от квалифициран инструктор и в които сте част от изградената от всики трениращи общност, среда, която има същите цели, притеснения и мислене като теб.

Тренировката се осъществява с функционален и ефективен фитнес уред Gymstick (вносител за България Gymstick Bulgaria), както й с друг вид ластици, топки и т.н., с които се натоварва пълноценно всяка част от тялото. Единият от уредите е Gymstick - фитнес стик, който позволява да се постигне почти неограничен брой упражнения за всеки един мускул. Gymstick се използва за тренировки на цялото тяло, както в индивидуални, така и в групови сесии, а неговата ефективност се осигурява oт неограниченото разнообразие от възможни движения и от лекотата на използване. Нещо повече, той позволява да се тренират всички мускули на тялото!
Упражненията са преплетени в 3 фитнес стила, разделена на 2 групи мускули в двa отделни дни, което я прави съвършенното предизвикателство за трениращите. Тренировката за горна част на тялото съчетава боди билдинг приоми и функционални упражнения за повдигнат бюст, изправена стойка, рамене и стегнати ръце. Тренировката за долна част е съчетание на високо интензивна интервална тренировка (HIIT) и функционална тренировка - за изгаряне на подкожните мазнини, повдигане на седалище и оформяне на бедра и талия, с упражнения, предизвикващи издължаване на мускулните влакна.
Сливането на тези 3 концепции води до неограничени като вариации тренировъчни преживявания. Тази комбинация от интервални, сърдечносъдови и силови тренировки е доказано най-ефективният метод за тренировка за изгаряне на мазнини и изграждане на чиста мускулна маса.
Разнообразието кара трениращите да бъдат непрекъснато предизвиквани, нетърпеливи да тренират и да се забавляват. Забавляваме се, защото всички заедно създадохме една общност, която всеки чувства като своя и се чувства спокоен да е в нея.
В резултат от редовното посещение на тренировките, Вие ще изгорите излишните мазнини, ще тонизирате тялото си, ще забързате метаболизма, ще стегнете и оформите вашата мускулатура и ще изградите красива, стегната и симетрична фигура.
Тренировката е с продължителност 60 минути и е подходяща за всяка жена, независимо от моментната физическа форма, подготовка и възраст.
Основни характеристики на груповите тренировки:
-подобрява мускулния баланс;
-подобрява мускулната сила и издръжливост;
-подобрява контрола и координацията на движенията;
-идеален за тонизиране и загуба на мазнини;
-подобрява обмяната на веществата и стимулира
-оксигенацията и кръвообращението
-квалифициран фитнес инструктор
-част от общност, която те подкрепя и има същите цели като теб @Gymstick Girls Sofia

Влез във форма, докато се забавляваш без да губиш излишно време!
Или се присъедини се към груповите фитнес тренировки FullBodyFit?. Резервирай тренировка на телефона на сайта или в месинджър в социалните мрежи.


Няма добавени продукти в тази категория.