Menu
Your Cart

ONLINE TRAININGS

Когато заговорим за здраве и тренировки, често чувам: "Да, така е, трябва да се погрижа за себе си, но нямам време. Приоритет е семейството ми или работата ми, често се появяват непредвидени ангажименти в работата или семейството, Multytasking, не съм достатъчно усведомен какво да правя, нямам време да чета по темата, неудобни са ми часовете на спорта, който искам да практикувам, неудобно ми е мястото на най-близката зала, след работа съм капнал, липсва подходящ за мен спорт, имам много ангажименти с децата и семейството", както й куп други обстоятелства. Те са причина заетите хора да пренебрегват здравето си и когато то "се обади" е твърде късно само за профилактика. Пренебрегването на грижата за здравето твърде дълго време може да доведе само до неудовлетворение, независимо от това колко престижната е професията Ви, колко пари правите или колко успешни мислите, че сте.
Някой някога е казал, "забързаното съзнание създава забързания свят". Липсата на време за здравето Ви е състояние на Вашият ум. Време ще намерите, когато разберете, че това е MUST за благоденствието Ви - на Вас и Вашето семейство.

Wellness е умението да балансирате тяло, ум и дух. Само тогава се чувстваме по-сигурни, издръжливи, енергични и удовлетворени от живота си, балансирани, свързани със себе си и другите. 

Wellness е всекидневна грижа за себе си, защото, ако Вие сте здрави и щастливи и хората около Вас ще са такива. Помислете си, ако Ваш близък или любим е болен, депресиран или нещастен...Вие страдате дори повече от него. Сега трябва вече да сте разбрали, че ако Вие сте болни или нещастни, много повече страдат и го изживяват хората около Вас. Така че, считайте Вашият Wellness за предпоставка за щастието на хората около Вас, а не е егоистично действие, в което лишавате Вашето семейство или любими хора от Вашето внимание и присъствие. Често ние хората се съсредоточаваме в нещото, в което сме мотивирани да постигнем успех и влагаме по-голямата част от времето и енергията си там. Ако това ни се случва, обаче, рискуваме да оставим другите аспекти в живота ни неразгърнати. Това е особено често срещано сред хора, постигащи високите резултати в работата си.

За да е настроен часовникът ни във всеки един аспект в живота, е необходимо да имаме план. Изготвянето на план е строго индивидуално. 

Успешните хора, имат план и стратегия за всичко, което вършат. Когато не са компетентни в дадена област или нямат достатъчно време да станат експерти в определена област, те наемат експерти за изготвянето на плана и стратегията. 

Говорейки двата езика - този на бизнеса и този в залата е основната причина да имам за клиенти много УСПЕШНИ В РАБОТАТА си хора. Познавайки добре нуждите на работещите хора, създадох on-line програма, която ще отнема точно 45 минути на ден, 5 дни в седмицата.