Menu
Your Cart

On-line Experience for BUSY WOMEN

Моята мисия е да сте по-здрави, по-привлекателни, по-усмихнати, по-уверени, по-удовлетворени, с по-голямо самочувствие за себе си! Моята най-силна черта е мотивацията, както и огрмното желане да помагам на хората to LIVE WELLNESS. 

Чувайки всекидневно възражения, защо някой не се грижи за себе си, като иноватор, мотиватор и търсейки резултати за клиентите си, създадох 60min/5days ONLINE TRAINING ЗА ЗАЕТИ ДАМИ. 

Защо 60min/5days ONLINE TRAINING ЗА ЗАЕТИ ДАМИ ? 

- включва практики освен за физическа и естетическа добра форма, така и анти стрес терапии, практики за по-спокоен ум, за повече хармония.

- пести много време, защото за 60-минути 5 дни в седмицата, вие правите всичко необходимо за вашето физическо, духовно и емоционално здраве.

- Може да се извършва навсякъде и по всяко време, задължителното и изпълнение е ваша отговорност. 

- можете да я извършвате навсякъде и по всяко време: станете час преди всички и я направите в къщи или я направите във фитнеса, когато свършите всичко в офиса.  

- изготвя се строго индивидуално и тя е конкртетно и само за Вас и Вашите цели и нужди.

- Заедно обсъждаме и определяме нуждите и целите ви, настройваме се за реализиране на последващата промяна, която ще реализираме ЗАЕДНО.

- Веднъж седмично всяка седмица се чуваме за консултация и мотивация. 

- Включва всекидневна програма с това, което трябва да правите, за да постигнете Вашите цели и нужди, съобразени с вашите възможности, особености и обстоятелствата свързани с Вашият личен и професионален живот.

- Включва ежемесечно преразглеждане на програмата, в зависимост от резултатите от предходния месец и така правите точно това, което трябва да правите за да постигнете резултатите, които целим. 

- Мотивация и подкрепа през целият път и проследяване на резултатите са моята страст, които правя с огромно удоволствие и са предпоставка да разчитате на тях. 

- Цената е за един продукт, а включва 5. 

На цената 1 карта за фитнес, получавате:

- план с упражнения за месеца

- персонален треньор 

- ментални практики за повече хармония, по-спокоен ум и анти-стрес терапия

- съветник по хранене

- при необходимост, програма за прием на хранителни добавки.

 

Цената е колкото стандартната карта за фитнес на месец 50 лв.

За да започне да дава резултати една програма трябва да е минимум 4 месеца. 

Няма добавени продукти в тази категория.