Menu
Your Cart

за ЖЕНИ

за ЖЕНИ
Olimp Bio Silica Марка Olimp  30 капсули Olimp Bio Silica Марка Olimp  30 капсули
Нов
Brand: Olimp
Действието на биоактивните компоненти на продукта е насочено към подобряване на общото състояние на кожата, ноктите и косата. Екстрактът от билката полски хвощ регулира кожните процеси; серните аминокиселини заедно с колагена участват във възстановяването на структурите на кожата; флавоноидите съдър..
14.00лв.
без ДДС:14.00лв.
Производител на колаген L-Proline 500 mg 120 бр за 3 месеца Производител на колаген L-Proline 500 mg 120 бр за 3 месеца
Нов
Brand: Now
ОПИСАНИЕ Пролин (Proline) е заменима аминокиселина, която участва в производството на колагенКолагенът е градивен протеин, който присъства в съединителната тъкан, сухожилията, ставите, костите и васкулатурата (вени и артерии). При прием на Proline е добре да се увеличи и приема на витамин C, тъй кат..
42.00лв.
без ДДС:42.00лв.
Цялостно здраве и красота N-Acetyl L-Cysteine - 60 Таблетки за 2 месеца Цялостно здраве и красота N-Acetyl L-Cysteine - 60 Таблетки за 2 месеца
Нов
Brand: Prozis
N-Acetyl L-CysteineСъдържа бета-каротенСтруктурира косата, кожата и ноктитеПодпомага формирането на колаген Какво представлява L-Cysteine (Цистеин)Cysteine е заменима аминокиселина, която се съдържа в протеина бета-кератин, който е основен структурен елемент за формирането на косата, ноктите и кожат..
23.00лв.
без ДДС:23.00лв.
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)