Menu
Your Cart

GLUTEN FREE

GLUTEN FREE
EcoGreen Multi - 60 кап. EcoGreen Multi - 60 кап.
Нов
Brand: Now
EcoGreen Multi е съставен от витамини и минерали, екстракти от билки, зелени храни и храносмилателни ензимиТази комбинация от вещества помага да се запълни недостигът на хранителни вещества и ензими всекидневно. EcoGreen Multi е подходящ за вегетарианци.Съдържание на продукта EcoGreen MultiФормулата..
47.00лв.
без ДДС:47.00лв.
Грахов Протеин Изолат Pea Protein Isolate Грахов Протеин Изолат Pea Protein Isolate
Нов
Brand: Myprotein
Извлечен от натурални зеленчуци Не съдържа глутен и лактоза Перфектен за вегани 23грама протеин в дозаMyprotein Pea Protein Isolate е натурален грахов протеин изолат, изцяло растителен продукт. Той ви предлага пълен аминокиселинен профил. Без глутен, лактоза, холестерол и други ненужни вещества.&..
29.00лв.
без ДДС:29.00лв.
Конопен растителен протеин - 1kg "пълноценен източник на протеини, аминокисилини и мастни кисилини“ Конопен растителен протеин - 1kg "пълноценен източник на протеини, аминокисилини и мастни кисилини“
Нов
Brand: Myprotein
По-висока концентрация на протеин Ниски нива на карбохидрати Ниски нива на мазнини Високо съдържание на Омега-3 и Омега-6 мастни киселини Пълноценен източник на аминокиселини Високо съдържание на фибри, витамини, минерали и ензими.Конопеният протеин често е наричан "пълен източник на протеини“. Той ..
48.00лв.
без ДДС:48.00лв.
Соев протеин изолат / Soy Protein Isolate Flavoured
Нов
Над 90% съдържание на протеин Подходящ за вегани и вегетарианци Подходящ за хора с непоносимост към лактозаMyprotein Soy Protein Isolate е соев протеин изолат, произведен от натурални соеви зърна.  Myprotein Soy Protein Isolate е изчистен от мазнини и въглехидрати вегетариански протеин, койт..
38.49лв.
без ДДС:38.49лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)