Menu
Your Cart

ПРЕЧИСТЕНА ВОДА

ПРЕЧИСТЕНА ВОДА
АВТОМАТ ЗА ТРАПЕЗНА ВОДА МОРИОН (ПРЕЧИСТВАНЕ С ОБРАТНА ОСМОЗА)
Нов
АВТОМАТ ЗА ТРАПЕЗНА ВОДА МОРИОН (ПРЕЧИСТВАНЕ С ОБРАТНА ОСМОЗА)Получете питейна вода премиум качество от обикновена водопроводна вода във вашата кухняСистемата за пречистване на вода Аквафор DWM-101S (Морион) премахва всички вредни примеси от водопроводната вода, без значение от качеството, правейки ..
569.50лв.
без ДДС:569.50лв.
Компактен филтър за пречистване на вода ТОПАЗ Компактен филтър за пречистване на вода ТОПАЗ
Нов
ТОПАЗ Аквафор Топаз е един от най-компактните филтри на Аквафор, който е особено актуален за малограбитни кухни. Неговият необичаен и стилен дизайн не е единственото преимущество.Въпреки малките си размери, Топаз осигурява високачествена питейна вода. Филтърът надеждно и ефекетивно премахва активен ..
29.00лв.
без ДДС:29.00лв.
Компактен филтър със съвременен и стилен дизайн за пречистване на вода МОДЕРН Компактен филтър със съвременен и стилен дизайн за пречистване на вода МОДЕРН
Нов
МОДЕРН Аквафор Модерн е компактен филтър със съвременен и стилен дизайн като надеждно пречиства от вредни примеси.Модерн разполага с максималната производителност, позволена за този тип продукти. Включва се към крана, само когато е необходимо.Уникалните технологии на Аквафор осигуряват най-висо..
98.70лв.
без ДДС:98.70лв.
Пречистване на вода - защита от бактерии и паразити, безопасна за бебета и хора с чувствителен имунитет и храносмилане - Кристал ЕКО
Нов
АКВАФОР КРИСТАЛ ЕКО ·         Защита от бактерии и паразити: водата може да се консумира без преваряване·         Безопасна вода за деца, хора, страдащи от алергии и възрастни хора·     &nbs..
179.50лв.
без ДДС:179.50лв.
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)