Menu
Your Cart

Now

EcoGreen Multi - 60 Таблетки за 2 месеца EcoGreen Multi - 60 Таблетки за 2 месеца
Нов
Brand: Now
ОПИСАНИЕ EcoGreen Multi е съставен от витамини и минерали, екстракти от билки, зелени храни и храносмилателни ензимиТази комбинация от вещества помага да се запълни недостигът на хранителни вещества и ензими всекидневно. EcoGreen Multi е подходящ за вегетарианци.Съдържание на продукта EcoGreen Multi..
47.00лв.
без ДДС:47.00лв.
L-Phenylalanine-Бодрост, концентрация, понижен апетит, 60 Капсули за 1 месец L-Phenylalanine-Бодрост, концентрация, понижен апетит, 60 Капсули за 1 месец
Нов
Brand: Now
Какво представлява L-PhenylalanineФенилаланин (Phenylalanine) е незаменима аминокиселина. Фенилаланинът може да преминава през мембранната структура в Централната Нервна Система, която ограничава преминаването на различни химични субстанции и микроскопични частици (бактерии) между кръвния поток и не..
25.00лв.
без ДДС:25.00лв.
Proline 500 МГ - 120 Капсули Proline 500 МГ - 120 Капсули
Нов
Brand: Now
Пролин (Proline) е заменима аминокиселина, която участва в производството на колагенКолагенът е градивен протеин, който присъства в съединителната тъкан, сухожилията, ставите, костите и васкулатурата (вени и артерии). При прием на Proline е добре да се увеличи и приема на витамин C, тъй като той уве..
45.00лв.
без ДДС:45.00лв.
Настроение, възстановяване DOPA Mucuna - 90 Капсули за 2 месеца Настроение, възстановяване DOPA Mucuna - 90 Капсули за 2 месеца
Нов
Brand: Now
ОПИСАНИЕ Dopa Mucuna е стандартизиран екстракт от Mucuna pruriens (семена от Кадифе)Това е билка, която е широко използвана в Аюрведическата медицина в Индия от хилядолетия.Dopa Mucuna е най-богатият източник в природата на L-DOPA (близо 15% съдържание)L-DOPA е най-бързият прекурсор на допамин. Допа..
52.00лв.
без ДДС:52.00лв.
Производител на колаген L-Proline 500 mg 120 бр за 3 месеца Производител на колаген L-Proline 500 mg 120 бр за 3 месеца
Нов
Brand: Now
ОПИСАНИЕ Пролин (Proline) е заменима аминокиселина, която участва в производството на колагенКолагенът е градивен протеин, който присъства в съединителната тъкан, сухожилията, ставите, костите и васкулатурата (вени и артерии). При прием на Proline е добре да се увеличи и приема на витамин C, тъй кат..
42.00лв.
без ДДС:42.00лв.
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)