Menu
Your Cart

АВТОМАТ ЗА ТРАПЕЗНА ВОДА МОРИОН (ПРЕЧИСТВАНЕ С ОБРАТНА ОСМОЗА)

АВТОМАТ ЗА ТРАПЕЗНА ВОДА МОРИОН (ПРЕЧИСТВАНЕ С ОБРАТНА ОСМОЗА)
Нов
Пазарувай Безопасно
Най-добрата защита
Безплатна доставка
Безплатна доставка над 100лв.
Безплатно връщане
Безплатно връщане
АВТОМАТ ЗА ТРАПЕЗНА ВОДА МОРИОН (ПРЕЧИСТВАНЕ С ОБРАТНА ОСМОЗА)

АВТОМАТ ЗА ТРАПЕЗНА ВОДА МОРИОН (ПРЕЧИСТВАНЕ С ОБРАТНА ОСМОЗА)

Получете питейна вода премиум качество от обикновена водопроводна вода във вашата кухня

Системата за пречистване на вода Аквафор DWM-101S (Морион) премахва всички вредни примеси от водопроводната вода, без значение от качеството, правейки я полезна за здравето. На етапа на минерализация, филтърът обогатява водата с природни материали в оптимална концентрация.Водата, пречистена с автомата за трапезна вода Аквафор DWM-101S е безопасна и е подходяща за употреба за всеки член от вашето семейство – от новородени деца до възрастни хора. Системата пречиства водата без използването на каквито и да е химични добавки, като напълно премахва бактериите, вирусите и алергените, включително, хлор, медикаменти и различни отпадъчни води от фармакологични, селскостопански и промишлени предприятия.

DWM-101S защитава чувствителната битова техника от счупвания и осигурява покриването на гаранционните условия на производителите им: напълно премахва солите на твърдостта и осигурява дългата експлоатация на кафе-машината, чайника, мултикукъра или ютията ви.

Също така, вие ще спестите от покупката на бутилирана вода. Стойността на пречистената вода, с включените разходи по подмяна на консумативите, включвайки и разходите за водопроводна вода е по-малка от 5 стотинки (за семейство от трима души).

ПРЕИМУЩЕСТВА НА СИСТЕМАТА ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ АКВАФОР DWM-101S МОРИОН

DWM-101S – удобен и компактен филтър за пречистване с обратна осмоза със запас от 5 литра чиста вода. Побеждава накипите и подобрява вкуса на вашите любими ястия и напитки. Прави водата безопасна и полезна за цялото семейство.

 • Премахва всички възможни алергени от водата: от хлора и полена до антибиотиците.
 • Водата е подходяща за хора с чувствителен имунитет и храносмилане. Системата пречиства от водата всички бактерии, вируси и паразити, в това число и цисти (яйца на лямблиите, върху които хлорът и UV стерилизацията не въздейства).
 • Защитава от отпадъчните води на промишлени и селскостопански предприятия: феноли, нитрати, пестициди. Неутрализира опасността дори в случаи на технологични аварии с изхвърляния на високи концентрации замърсители.
 • Благодарение на своята компактност, системата заема 2 пъти по-малко пространство в сравнение с класическите системи за пречистване с обратна осмоза.
 • Отделен кран за кристално чиста питейна вода
 • Постоянният запас чиста вода е 5 литра. Няма да се притеснявате дали водата няма да свърши в момента, когато гостите ви поискат чай или кафе. Количеството вода не зависи от налягането във водопровода.
 • Скоростта на запълване на резероара е 2 пъти по-висока, в сравнение с резервоарите на класическите системи с обратна осмоза
 • Системата работи дори и при ниско налягане във водопровода: 2 атмосфери. Класическите системи изискват налягане не по-малко от от 3,5 атм.
 • Системата спестява до 9 тона вода за една година, в сравнение с класическите системи с обратна осмоза, в които се използва водо-въздушен резервоар.
 • Препоръчителната подмяна на филтрите е веднъж на 6 месеца (предфилтрация) и веднъж на 18 месеца (мембраната за обратна осмоза)
 • Лесна и безопасна подмяна на модулите за 1 минута без инструменти.

КАК РАБОТИ АКВАФОР DWM-101S

 • Главният сменяем филтър в системата е мембраната с обратна осмоза. Това тънък полимерен филм, завито в руло. Благодарение на мембраната, от водата напълно се премахват всчкакви примеси, включително солите на твърдостта (причината за котлен камък). Тук работи принципът на сокоизтисквачката – натискаме и вкусния сок се стича в чашата, а неизползваемите остатъци – люспите и костилките остават.
 • Системата с обратна осмоза е "сокоизтисквачка", само че за вода. Той използва водопроводното налягане като бутало и процежда водата през мембраната. Вредните примеси не могат да преминат през нея – само молекулата на водата. Накрая, чистата вода се събира в резервоара, а мръсната вода се отвежда през специална тръбичка в канала – по същия начин, както се отвежда мръсната вода от пералнята.Тръбичката се монтира посредством дренажна скоба, която е включена към комплекта на системата.
 • Водата преминава през мембраната бавно – буквално капка по капка. За да не чакате да напълните чайника си, пречистената вода се събира в резервоара с допълнителен запас. Преди самия изход от системата към елегантния кран, включен в комплекта, водата се пречиства още веднъж.
 • Сменяемите филтри, които са поставени пред мембраната, съставят блока за предварително пречистване и защитават мембраната от повреждания – хлор, пясък, ръжда.
 • Филтърът за кондициониране на водата допречиства водата преди крана за чиста вода за да няма странични мирис и привкус. Активният въглен от кокосови черупки попива разтворените във водата примеси като гъба и отстранява страничните мирис и вкус.
 • След пречистването се добавя полезният минерал магнезий в оптимални концентрации за да подобри pH баланса, направи водата по-пивкава и въздейства положително върху здравето на организма.
 • Водо-водният резервоар, който се използва в системата DWM-101S е уникална инженерна разработка на компанията Аквафор. Технолигята осигурява стабилната работа на системата и постоянен запаз от 5 литра, без значение от водопроводното налягане.

Технически характеристики

 

·         Размери – 37,1 х 42,0 х 19,0 см

·         Скорост на филтрация – 7,8 л/час

·         Минимално налягане – 0,2 МПа (2 атм)

·         Максимално налягане – 0,63 МПа (6,5 атм)

·         Температура на водата – от +5 до +38 °С

·         Максимална производителност – 7,6 л/ч

·         Тегло – 6,2 кг

 

>> Пречиства водата от:

·         Активен хлор

·         Соли на твърдостта

·         Ръжда

·         Нитрати

·         Нитрити

·         Олово

·         Бактерии

·         Органични примеси

·         Фенол

·         Нефтопродукти

·         Тежки метали

·         Вируси

·         Цисти

 

 

Комплектация на DWM-101S:

·         Корпус DWM

·         Moдул К5 – механично пречистване на водата

·         Модул К2 – допречистване на водата

·         Обратно-осмотична мембрана К-50S

·         Модул К7М – финишно допречистване и минерализация

·         Меки връзки JG (х3)

·         Тройник за захранване

·         Дренажна скоба

·         Кран за чиста вода

·         Втулка за механични частици

·         Тапа за промивка

·         Ръководство по екплоатация


Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
Лош Добър
Този продукт отговаря на условията за безплатна доставка
Този продукт е на стойност над 100лв. и доставката Ви ще бъде безплатна.
 • Stock: В наличност
 • Model: 3002
 • Weight: 0.00kg
Products Sold: 0
Product Views: 22
569.50лв.
без ДДС: 569.50лв.